FAQS

FAQ’s

Com funciona el procés de venda?

El procés de venda és àgil i senzill. Una vegada el client accepta la valoració del taxador, Fortià&Jorquera realitza el pagament al mateix moment, en metàl·lic o per transferència bancària, si la quantitat ho requereix. La identificació (DNI o passaport) és necessària per formalitzar el tracte, asseguri’s que el seu document estigui en vigor.

Puc demanar una valoració sense compromís?

Sí. A Fortià&Jorquera l’aconsellem i valorem el seu or o plata. El taxador expert analitzarà la composició, la qualitat i les característiques de les peces que vol vendre i li proposarà un preu de compra sense compromís.

Puc vendre diamants a Fortià&Jorquera?

Sí. Som gemmòlegs col·legiats i comptem amb els millors professionals per garantir un servei integral. Si ho necessita, demani una valoració a part dels diamants i altres pedres precioses.

Puc vendre rellotges d’alta gamma a Fortià&Jorquera?

Sí. També comptem amb un expert professional en valoració de rellotges d’alta gamma: ROLEX, HUBLOT, PATEK PHILIPPE, CARTIER, OMEGA entre altres.

Quina és la fiscalitat de l’or d’inversió?

Abans de procedir a la venda d’or d’inversió (monedes, lingots) li recomanem assessorar-se sobre la fiscalitat i els impostos que poden gravar aquest tipus de transaccions, segons cada cas particular.

ENCANTATS D’ATENDRE’L

Demani una cita